syk..

Hei! Nå har jeg klart å blitt syk.. igjen, var borte fra skolen et par dager sist uke også. Har egentlig bare sett film og sovet  i hele dag. Blir sikkert ikke skole i morgen heller sånn som jeg føler meg, så det er nok juleferie for min del. Det blir nok mere blogging når jeg blir frisk igjen.. 

¨

gammelt bilde, ser ut som et lik..

Hei og god helg! ♥ Har nettopp kommet hjem fra bytur med Guro og Elisabeth. Ble ingen innkjøp da, hadde nesten ikke penger. Det er lørdag og er ikke så mye annet å finne på. Helgen går utrolig fort, snaart mandag igjen.. 

Hva har du gjort i dag?

Hei :-) I dag er det første desember, kun 23 dager igjen til juul!♥ 1. desember uten snø og rundt 9 + grader, vi hadde snø her for en liten stund siden, men den varte knapt en dag.. Er ganske skolelei nå så gleder meg til ferie og nyttår og alt det der. Senere i kveld skal jeg på trening. Snakkes ♥ 


// we heart it

    atm

Heii :-) At the moment sitter jeg og ser på Home and away og gjør litt lekser. Måtte være igjen litt på skolen fordi jeg hadde foreldresamtale. Skal på trening senere i dag, men kommer sikkert et innlegg før den tid♥

Ser du på Home and away?

    chill

Hei :-) Merker utrolig godt at det er mørketid nå, vi kunne bare spole fram til sommer ferien? I wish! Er egentlig ferdig med leksene for dagen. Skulle egentlig på trening i dag men avlyst fordi det var gullfest der i helgen og de har ikke ryddet opp ennå. Såå for sitte her resten av dagen! ♥ Hva har du gjort i dag? 

Begynner å bli en stund siden jeg har blogget nå, men har hatt bloggpause, de siste innleggene er ikke noe å skryte over akkuratt men, har vært opptatt med skolearbeid og såååånt, ikke det at jeg har mindre å gjøre nå for tiden da, 2-3 innlegg om dagen skal jeg prøve på framover! ♥Hva synes du om at jeg har begynt å blogge igjen?

Heiaa ♥ Vet at jeg har vært kjempe flink til å blogge i det siste. Men har ikke hatt så mye inspirasjon for tiden. Men joda, det er helg og da har jeg tid til og blogge osv. Har egentlig ingen planer for helgen, tror jeg.

Sara

 

Hei ♥

Sto opp for ikke så veeeldig lenge siden. Nå skal jeg bare lage mat, så vente til mamma kommer så jeg kan dra på skolen, siden jeg er barnevakt! 

 

♥ Sara

    bytur

Hei♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bytur sammen med Guro, kjempe koselig! Dårlig blogging i det siste, men skal bli bedre. Kjøpte ikke noe spessielt mat for det meste og en mascara. ♥

♥ Sara

Hei! Jeg har ikke blogget på veldig lenge og og det er fordi at jeg ar blogget på litt andre blogger og hvert mye med venner, jeg har hvert på leirskole og litt sånt. 

Nå er Guro (link) hos meg, koselig som vanlig ♥

 

♥ Sara

Les mer i arkivet » Desember 2011 » November 2011 » September 2011

Sara Reitan

Hei! Jeg heter sara. Jeg er 12 år, og er fra Molde. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min! For kontakt: Seara.blogg@hotmail.com

Kategorier

Design

» Designet er laget av: Heidi


hits