Hei! I går var som sagt jeg og Guro og leide film, vi leide easy A. Har ikke gjort noe spessielt i dag. Skal på trening om ikke så lenge vertfall. Hvis dere har noen forslag om hva jeg kan blogge/videoblogge om så må dere gjerne legge de igjen i kommentarfeltet. Får se om jeg kjører igang en spørsmålsrunde i løpet av neste uke. 

 

-  Sara

Hei! Nå har jeg bestemt meg for å blogge her.. igjen. Bytter blogg veldig ofte men nå skal jeg prøve og holde meg her. Nå har jeg og Guro nettopp spist taco og skal nå ned på mix og leie film. Jeg har også fått meg nytt design. Men nå drar vi og leier film! snakkes♥

- Sara

♥ Hei! Nå har jeg nettopp spist frokost. Har ingen planer for dagen, er hos mormor og morfar så jeg finner sikkert på noe etter hvert. God morgen! 

gammelt...

Hei! Long time no see, lenge siden jeg har blogget nå. Har ikke en god unnskyldning heller, har bare ikke orket. Nå er det jo kun to dager igjen på skolen så er det juleferie! Blir herlig å ikke tenke på skole på en stund! ♥

Guro har nettopp laget seg ny blogg, skjekk den ut her! Skal begynne å oppdatere oftere framover, i romjulen eller rundt januar skal jeg kjøpe meg nytt kamera, så da blir det vertfall, bedre bildekvalitet.  Hva skal du i helgen? 

Hei! Har ingen planer for helgen, skal i bursdag senere i dag. Er ikke helt i form så for se hva jeg skal finne på i dag. Blir nok sittende inne her helt til jeg skal dra! ♥

Hei ♥

Søndager er kjedelige... aldri noe å finne på eller noe å gjøre. Men, joda, nå har jeg nettopp spist middag, så har jeg vært en liten tur hos bestemor. Resten av dagen kommer jeg sikkert til å sitte nede på rommet mitt, høre musikk og være på pcen. That's life! Hva skal du gjøre i dag?

♥ Sara

Hei ♥ 

Nå sitter jeg å ser på film, the stepfather. Har vært nede på mix i dag å leid en film også som jeg ser senere, den heter heartless. Skriver sikkert litt om filmene i morgen eller i kveld. 

I dag har jeg vært på Monter og kjøpt gulv og veggpanel til det nye rommet mitt som står rett rundt hjørnet. Men nå må jeg følge med på filmen! ♥ Hva har du gjort i dag?

 

♥ Sara

God heeelg!! Endelig helg, føler at denne uken har gått utroligsakte. Kom hjem fra guro for en stund siden, i helgen har jeg vertfall ingen planer, skal ut å kjøpe noen ting til det nye rommet mitt. ?

 

 

♥ Sara

Les mer i arkivet » Januar 2012 » Desember 2011 » November 2011

Sara Reitan

Hei! Jeg heter sara. Jeg er 12 år, og er fra Molde. Her kan du lese om hverdag, outfits, bilder, og masse annent. Håper du liker bloggen min! For kontakt: Seara.blogg@hotmail.com

Kategorier

Design

» Designet er laget av: Heidi


hits